Converse begon in 1908 als een rubber schoen bedrijf gespecialiseerd in overschoenen. Kort daarna begonnen we met behulp van onze rubber om sneakers te maken. In 1920, we omgedoopt tot onze canvas basketball sneaker de "All Star". De naam is gebleven. Wat houden niet hun bedoeling was. We hebben hen sprong schoten zinken op het veld. U echter, zag ze als iets meer ... en begon het dragen van onze sneakers om te doen wat je wilde. Je speelde muziek, gemaakt kunst, schaatste de straten en schopte terug. Je droeg ze als mode. Je droeg ze aan het werk. Je aangepaste ze met uw persoonlijke stijl. U deed alles om hen en in hen. Je zag onbeperkte mogelijkheden van onze sneakers '.

Tot op de dag, deze geest verder met al onze sportschoenen en kleding voor All Star, tegens en Jack Purcell. Zodra je ze op en beginnen met het doen van uw ding, hun ware leven begint. U definieert hen. U bepaalt zelf hun reis. Ze worden een one-of-a-kind viering van uw individualiteit en zelfexpressie. Ze worden een deel van je. Ze zijn gemaakt door you.Today Converse schoenen zijn een wereldwijd icoon, evolueert dan de prestaties in een symbool van originaliteit, individualiteit en zelfexpressie.

Al meer dan 100 jaar Converse is steeds veranderende en steeds nieuwe aanbiedingen seizoen na seizoen dat de grenzen van meningsuiting te duwen met een vleugje van de tijdloze idealen te brengen
Kous alles van traditionele Converse All Stars of 'Chuck Taylors', om unieke en limited edition Converse schoenen.

de ontdekking van de beste en de vreugde van een grote deal: Er zijn altijd twee grote vreugde van winkelen geweest. De combinatie van deze twee vreugde elke keer dat je winkel is uiterst zeldzaam, maar het gebeurt elke dag op onze website.

Wij brengen u kwalitatief hoogwaardige producten je liefde voor altijd, tegen prijzen die je kunt veroorloven.

Ons ervaren team van inkopers er alles aan doen om u nieuwe verkoop elke dag mee te nemen. Elke verkoop wordt zorgvuldig bewerkt om te voorkomen dat we verkopen alleen de beste selectie van producten in een aantal categorieën.

Alle verkopen hebben geweldige kortingen tot 60% korting, dus je zult moeten snel om snap de beste koopjes te zijn.

Om het simpel te zeggen, willen wij onze klanten om meer te ontdekken - Meer Style. Meer besparingen. Meer service!
Onze belofte aan u

Wij garanderen dat alles wat we verkopen is spanking nieuw.
Wij verkopen alleen echte producten van bevoegde bronnen.
Wij garanderen dat producten van een intieme karakter zijn niet gedragen door iedereen.
Wij verkopen geen namaak, kopieën, parallelimport, seconden of winkel vervuild items.
We zijn gepassioneerd over uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij halen de beste producten voor u beschikbaar zijn superieure kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.
We zijn voortdurend het toevoegen van nieuwe items op deze website dus kom en bezoek ons snel weer.